Edith Eva Eger ajándéka


„Edith Eva Eger története örökre megváltoztatott” – mondta Oprah Winfrey. Eger, aki túlélte Auschwitzot, később pszichológus lett, hogy a saját traumáit feldolgozva másoknak is segíthessen gyógyulást találni. A döntés című könyve sokak számára meghatározó olvasmány. Mint hosszú élete során mindig, Edith Eva Eger most, a világjárvány közepette is arra buzdít, lássuk meg a lehetőséget mindabban, amit ez a helyzet hozott és hoz az életünkbe, és fordítsuk a javunkra. A szerző kaliforniai otthonából küldött videoüzenetet olvasóinak:

Örömhír Edith Éva Eger olvasóinak, hogy a szerző legújabb könyve, amely nemrég jelent meg az Egyesült Államokban, hamarosan magyarul is olvasható lesz. Az ajándék – Tizenkét életmentő lecke mától előjegyezhető! A döntés című sikerkönyv szerzőjének új, inspiráló és gyakorlati tanácsokat tartalmazó kalauza segít, hogy megszabaduljunk romboló mintáinktól és bénító gondolatainktól, s ezáltal szabadon élvezhessük az életet.

„Nem tudjuk semmissé tenni a szenvedést, nem tudjuk megváltoztatni, ami történt – de dönthetünk úgy, hogy megkeressük az életünkben rejlő ajándékot. Sőt: megtanulhatjuk értékelni a sérülést. A legfurcsább, amit megtanultam a pokolban, hogy a szenvedés ajándék” – vallja Edith Eva Eger.