Megjött a Mikulás!


December 6. az egyik olyan dátum, amit minden kicsi és nagy izgatottan vár, készül rá. A gyerekek kifényesítik a cipőket, csizmákat, listákat és leveleket írnak, esetleg sütit sütnek – természetesen szülői segítséggel –, verseket és énekeket tanulnak az ovikban, iskolákban, hogy a nagy szakállú Mikulás kedvében járjanak. A hósubás Télapó pedig annak rendje és módja szerint megajándékozza őket mindenféle földi jóval, finomsággal vagy kedves aprósággal.

A Nyugati tér blog Mikulása is készült egy kis meglepetéssel, hiszen tudja, hogy minden kis olvasó nagyon jól viselkedett ebben az évben is. Játékkal egy ilyen különleges napon (vagy egy szürke decemberi délutánon) is gyorsan telik az idő, ezért hozott zsákjában néhány kirakós, pontösszekötős, különbségkeresős és színezős játékot, amelyek segítenek az ünnepre hangolódni, és segítenek, hogy gyorsabban repüljenek a napok a téli szünetig.

Készüljünk együtt a karácsonyra! Nincs más dolgotok, töltsétek le a feladatokat, nyomtassátok ki, és indulhat máris a játék. Ha tetszett, vár rátok a 100 izgalmas játék – Boldog karácsonyt!