Elérkezett a Csodák kora


Amikor a Föld forgása lassulni kezdett, még sokáig nem lehetett érzékelni a napok peremén domborodó plusz időt. Egyre csak gyűlt, mint a rejtett daganat. Eleinte még nem látszottak a következményei: a felerősödő gravitáció, a sötét és világos napszakok meghosszabbodása, mely a növények kipusztulásához vezetett, vagy hogy a bolygót védő mágneses mező gyengülése felerősítette a napkitörések káros hatásait. De lassacskán már a kevésbé egyértelmű következményekkel is szembe kellett nézniük az embereknek.

Családok estek szét, és új, lázas szerelmek szövődtek. Barátságok lettek semmivé, és sokan teljesen magukra maradtak.Lehet, hogy annak, ami Juliával és a családjával történt, semmi köze nem volt a lassuláshoz. Ám a tizenegy éves lánynak hirtelen muszáj volt felnőnie és megtalálnia a túlélés lehetőségét egy pusztuló világban.

Karen Thomson Walker San Diegóban született és nőt fel. A kaliforniai UCLA egyetemen végzett, majd újságíróként és szerkesztőként dolgozott. A Csodák korát, melyért 2011-ben megkapta a Bomb Magazine legjobb regénynek járó díját reggelente, munka előtt írta.

A Rolling Stone magazin a legígéretesebb női regényírónak tartja. Brooklynban él férjével.

A könyv már meg is jelent és megvásárolható itt!