Tanárnőtől vette a drogot Szabó Győző


Mint arról tegnap a Blikk beszámolt, Szabó Győző (41) most megjelenő könyvében tíz évig tartó drogozásáról vall. Többek között a dílerekről is. Nagy részük ma már vagy börtönben ül, vagy nincs az élők sorában. 

Mint például az a drogterjesztő, akinek a hatalmas luxusautóját egy VI. kerületi utcasarkon várta a többi drogossal együtt. A színészen látta, hogy jól szituált, ezért mindig beültette maga mellé.  Őt később lelőtték. Nem alakult túl szerencsésen a kábítószerrel kereskedő tanárnő élete sem, akitől Győző szintén vásárolt szert.

A jó édes anyádat, itt rostokolunk délelőtt tízkor, szarul vagyunk, mint az állat, és ácsingózzunk délután kettőig? – folytatta a színész, aki a többi vásárlóval együtt dühében még arra is gondolt, hogy felmennek az igazgatóhoz, és elmondják neki, mivel foglalkozik a kolléganője. Erre azonban nem volt szükség: a hölgyről később minden kiderült, és kirúgták. Győző immár 11 éve nem vár egyetlen dílerre sem. Megszabadult függőségétől, és igyekszik segíteni mindenkinek, aki hasonló cipőben jár. Szerinte manapság sokan  veszélyeztettek, főként azok, akik nehezen dolgozzák fel a stresszt.– Ő volt az egyetlen hölgyismerősöm, aki ezzel foglalkozott. Nagyon vagány csaj volt, de néha azért nem ment egyszerűen vele sem – írta a Toxikoma című könyvben Győző. – Időnként bedurcázott, és nem hozta ki nagyszünetben a pakettet. Mi nehézkesen kibumliztunk a térkép szélére, és közben a tanárnő őnagysága nem volt hajlandó kilibbenni a cuccal. Biztos megjött neki vagy felb***ta egy gyerek az agyát, sose lehetett tudni. Várjuk meg a hatodik óra végét?

– Ebben a mai világban nem könnyű normális életet élni – mondta a Vasárnapi Blikknek a színész. – Tudom, hogy jó páran vannak azok, akik így próbálnak kikapcsolni, feltöltődni. Ha azt látom, hogy egy ismerős már bajban van, akkor megpróbálok hatni rá. Volt már olyan, akinek szóltam, hogy ne csinálja, mert ennek csak rossz vége lehet.