Balázs Eszter hüllőket ajánl hétvégére


Normal
0
21

false
false
false

MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Normál táblázat”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
font-family:”Times New Roman”;
mso-ansi-language:#0400;
mso-fareast-language:#0400;
mso-bidi-language:#0400;}

Ez egy különleges vásár, ahol egy átlagosnak nem mondható szombati napon (reggel 9:00 órától délután 16:00 óráig) a kiállítók, terráriumi állatok százait sorakoztatják fel  az Óbudai Kulturális Központban.  Az állatsereglet  fajgazdagsága  ebben a kategóriában egyedülálló Magyarországon.


A börze alapterülete két szinten összesen körülbelül 800 négyzetméter. Ezen a területen átlagosan 200 méternyi asztalt állítunk fel. Állandó kiállítóink között olyan terraristák vannak nagy számban, kik nemzetközileg is elismertek a szakmában, évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a tartás és szaporítás területén. Minden börzén legalább egy szakmai előadás is elhangzik. A helyszínen ingyenes állatorvosi szaktanácsadás van.

A 8–12 éves korosztályt játékos feladatokkal várják. Iskolák részére már 15 főtől csoport jegyet dukál,  a nagycsaládosok pedig féláron látogathatják a rendezvényt. Sokan egész napra érkeznek,  az éhes szájakról büfé, s a legutóbbi alkalomtól kezdve kürtöskalács és  kenyérlángos készítő gondoskodik, osztatlan sikert aratva. A családias légkör tehát garantált.